Trendy
válka na Ukrajině Výměna manželek 2024 MS v hokeji 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Emily v Paříži změnila účes a bude se muset rozhodnout: Dcera Phila Collinse geny nezapře

Lily Collins svého otce nezapře.
Zdroj: Showpix / Se souhlasem Netflixu / koláž eXtra.cz
+ Dalších 8 fotografií
NETFLIX

Herečka Lily Collins (33) se již potřetí předvede jako Emily v Paříži. Netflix nedávno zveřejnil nový trailer a zdá se, že kráska bude odvážnější a průbojnější než kdy dřív. Zda dá přednost lásce, či kariéře, se dozvíme již 21. prosince.

Emily v Paříži čeká rozhodnutí

Závěr druhé sezóny seriálu Emily v Paříži, kdy stojí hlavní postava, ztvárněná herečkou Lily Collins (33), před rozhodnutím, zda se vrátí do Chicaga, nebo zůstane v Paříži, nedal fanouškům spát. Nyní se konečně dočkáme odpovědi. Premiéra třetí sezóny bude již za pár dní a trailer slibuje nový účes a nové problémy, do kterých se může dostat a následně zdárně vyřešit snad právě jedině Emily Cooper. Možná se také konečně rozlouskne milostný trojúhelník, který má s šéfkuchařem Gabrielem (Lucas Bravo) a finančníkem Alfiem (Lucien Laviscount).

Lily Collins otce nezapře

Nejedná se o shodu jmen. Herečka Lily Collins není dcerou nikoho jiného než legendárního zpěváka Phila Collinse (71) a geny se rozhodně nezapřou. Kromě kulaté hlavy má po tatínkovi zřejmě i právě herecký talent, ačkoli i její maminka Jill Tavelman (66) si roli před kamerou vyzkoušela. Významnější je ovšem jako podnikatelka a bývalá prezidentka ženského spolku v Beverly Hills.

I když mohlo slavné jméno otce Lily Collins alespoň ze začátku ke kariéře pomoci, poměrně rychle ukázala, že si úspěch zaslouží. První velká role přišla zřejmě roku 2012 s postavou Sněhurky ve stejnojmenné pohádce. Dále jsme ji mohli vidět ve filmu S láskou, Rosie nebo Okja. Zazářila jako partnerka Teda Bundyho (Zac Efron) ve snímku Zlo s lidskou tváří na motivy života tohoto zabijáka nebo v rovněž životopisném filmu Tolkien, kde si zahrála po boku Nicholase Houlta. Nedávno jsme ji také mohli vidět ve filmu Davida Finchera Mank spolu s Gary Oldmanem a Amandou Seyfried.

Emily v Paříži jako únik od reality

Od svého uvedení Emily v Paříži rozděluje diváky. Zatímco jedni berou seriál, kde je hlavní postavou dívka, která se celý život stará jen o to, kolik má fanoušků na sociálních sítích a jak si udělat tu nejlepší fotku na ně, jako neškodný naivní únik od reality, jiní jej právě za to odsuzují.

"Netflix tenhle zdánlivě hloupoučký seriál využívá k prosazování svých značkových hodnot. Mimo jiné třeba přesvědčuje Francouze, aby tolik snobsky nelpěli na svém sofistikovaném umění a pustili si domů trochu toho laciného amerického mainstreamu (tj. Netflix). Na Emily in Paris proto podle mě nejsou nejhorší všechny ty čítankově hloupé stereotypy, ale fakt, že jde nakonec o poměrně nenápadnou reklamu na internetovou televizi," napsal například uživatel Traffic na ČSFD.

Premiéru třetí řady Emily v Paříži uvádí Netflix již 21. prosince 2022 a do té doby si můžete v naší galerii alespoň prohlédnout její nejzajímavětší outfity.

Další rána pro Veronicu Biasiol. Po vlně hejtů během Miss jí ublížila vlastní maminka. Kráska přiznala velké zklamání

Související články

Další články

Nejnovější kauzy